"Jag vill sova ute!"

Ungefär så tror jag Koronn sa ikäll när jag skulle ta in dem... :p Kandi ville verkligen in, "MAT, MAT,MAT" sa hon... Liten stannade utanför dörren och tittade sig omkring i godan ro. Kandi kom ut i gången igen med munnen full av mat, tittade på Koronn och försvann in igen. Haha, så mycket brydde hon sig... :p Eller så kanske hon litade på att jag skulle knuffa in honom?`Who knows exept her... ;)

Koronn följde iaf inte efter Kandi andra gången heller så till slut lade jag en arm bakom rumpan och en runt bogen för att styra honom rätt. När han fått upp framhovarna på rampen knallade han in frivilligt resten av vägen. Sprang in till mamam i boxen och försökte smaka av hennes mat. Behöver jag säga om han fick?
Jag följde efter honom in i boxen och klappade om honom, han var varm efter sköna kvällssolen, och kaxig som få! Han tyckte inte alls att han skulle bli klappad på rumpan utan kickade lite smått mot mig, tror han var lite sur för att jag tvingat in honom efter morsan... :p Han sa väldigt tydligt att han ville vara ute... :p

Nu ska det ju regna massor de närmaste dagarna... Så det kommer inte bli mycket utevistelse hädanefter på ett tag tyvärr. Korta stunder medan jag mockar och så, men sen är det nog ganska mycket in och ut. Tråkigt...

På måndag börjar jag ju jobba igen, känns som om det var en evighet sen sist! :o Kommer känna mig som en total nybörjare igen! xD Hur som helst hoppas jag att Lena kanske kan hjälpa mig med liten då, ska höra med henne. Annars får jag snacka in mig hos nån annan eftersom att Julia är borta. Regnar det kan de ju stå inne, men de kanske vill ha lite mockat och mer mat nån gång ibland. Nån frivillig!?

Imorrn kommer det börja regna från morgonen, så jag har faktiskt tänkt unna mig själv en sovmorgon! Kurt har lovat att slänga åt hästarna hö så det går ingen nöd på dem tills jag kommer dit. :)

//Maja