Min häst är bara bäst! <3

Kaptenen äger, han är bara bäst i världen! <3

Började dagen med datornördande, sen gav jag mig ut i det UNDERBARA vädret! Knallade ut i hagen med systemkameran, fotade jätteleriga småskitar.

Koronn attackerar sin stackars storebror som försöker rulla... :p Gangster eller vad!?

Sen fick Kaptenen faktiskt rulla i fred. ^^

Koronn var busig, springer trots ont i foten. :)

Yiiihaaa!


Efter det satt jag i solen på vår fina ljugarebänk utanför stallet och bara njöööööt! :D Melvin låg i solen utanför stallet, han njöt också... ;)


Och Mirja lade sig bredvid mig. :) Hon har hittat igen resterna av sin brutalt lemlestade en-gång-i-tiden-var-den-en-fotboll favoritleksak som hon fick av Kurt och Eva. Glad hund!

Det var så himla varmt och skönt! Helt vindstilla då man satt i lä för det lilla som ändå blåste, wonderful! <3

När jag suttit där ett tag tänkte jag ta itu med pållehästens motion. Jag tänkte upprepa tisdagens bestyr! Så in med lilla vovven så inte han skulle springa i vägen. Mirja var så grymt skitig så henne satte jag fast ute istället. :p Hämtade in Kaptenen och fixade i ordning honom. Höll på att kvävas av allt damm som flög omkring, sjukt hur mycket lera dom kan få in i pälsen! När jag borstat klart kom jag på att jag skulle prova nåt nytt - att filma! Så jag hämtade lilla kameran inne. Sen gjorde jag klart Kaptenen och tog med kamera och en stor hink ner till vårt lilla övningsfält. :p Började med att räta upp några av stolparna som fallit, och sen ställde jag i ordning kameran så gott det gick. Tryckte på start och sen började jag med herr röding!
Mirja satt uppe på gården och ylade sig hes i början, men efter att jag ropat åt henne en gång blev hon tyst och snäll igen. :p Hon förstod kanske att jag inte försvann eller nåt... Hehe.

Hur som helst! Kaptenen var typ hur duktig som helst! Det är ju ändå bara tredje gången totalt som han tömkörs på lägdan, och andra gången med ordenltiga styrkrav, och han skötte sig suuuuuper! <3 Följde tömmarna jättebra och lyssnade verkligen på allt. Han blev lite myrslok emellanåt och skulle inspektera marken, men ååååh vad jag älskar min häst! <3 Eftersom att han var så himla följsam och duktig blev det inte alls nåt långt pass. Inte ens tio minuter höll vi på, sen var jag mer än nöjd och vi knallade tillbaka till stallet. Så hela vårt pass kom med på film!

Här kommer länk, i början hör man Mirja som ylar och jag som muttrar och sen ropar. :p Sen blev hon tyst, och jag kunde koncentrera mig helt på herr Kapten! Lite kul att se sig själv på film, och framför allt att höra sig själv! Creepy... :p

http://www.youtube.com/watch?v=H3o0CJP8_ak&list=UU_bCRJ9YRczpPPCIuSEuW3A&index=1&feature=plcp

Han är BÄST! <3

Nu ska jag göra bröd! :)

//Maja