Inga sommarkossor kvar

Idag flyttade kvartetten hem igen. Så tomt det blev redan! Men det hann blir ett litet äventyr att få hem dem. ;) Vi tänkte att det enklaste skulle vara att helt enkelt ta en promenad den ynka kilometern. Över lägdan och sen genom kohagen. Vi tänkte att vi tar med oss foder i hinkar så följer de säkert med oss lugnt och beskedligt. Haha, tji fick vi! Tog bil hem till oss och sen skulle jag köra tillbaka medan de andra skulle locka med sig kossorna. Fast, det blev inte riiiiiktigt så kanske. ;)
 
 
Som synes så sprang ett gäng fyrbenta före, haha! De blev jättelyckliga över denna plötsliga frihet och satte av i fullt språng med bocksprång och bus. Ut på lägdan och fullt ös hemåt, grabbarna kutade efter för allt vad tygen höll med hinkarna viftandes (vilket även syns på bilden). Men de hade inte en suck. Jag körde efter på lägdan och blockerade så att de inte skulle springa ut på vägen, sen körde jag före och ställde bilen tvärs över vägen så att de skulle svänga in i hagen genom grinden, kovallning med bil. Haha, jättelyckliga muor i full fräs! De hade verkligen jätteroligt! :D Självklart bus-Asta i täten. ;)
 
Så, inte riktigt som vi hade planerat kanske, men så fort har det nog aldrig gått att få hem några kor från bete nån gång, full fräs och tio minuter senare var de på plats på BB, haha. :p Nu har jag jobbat åtta morgonmjölkningar i rad (femton i rad totalt) så det ska bli skönt med en lugn morgon utan att äta tio dussin knott till för-frukost. ;) Men jag tycker samtidigt att det är så skönt att kliva upp och jobba tidigt, så jag lär förstås vakna kl 5 och vara jättepigg, haha. :p Ska vara hos barnmorskan kl nio så det blir ingen sovmorgon ändå. ^^
 
Igår for vi till stan och handlade, köpte vårt andra paket blöjor i en mindre storlek, ujujuj! Känns som att det plötsligt börjar falla på plats mer och mer! :) Tack vare Kims storasyster har vi fått tag på en barnvagn, igår kväll fick vi en spjälsäng av Dilu och Anushika, så himla gulliga människor det finns! :) Vi handlade både på Coop och Maxi och passade på att köpa spackel till sadelkammaren också. Hemma fixade vi iordning MASSOR med grönsaker för tacos och på kvällen blev det kycklingtacos med Johan, Jonas, Sara, Dilu, Anushika och Sandaru. :) Jättemycket mat, god mat, jag åt så jag höll på att spricka! Länge sen jag blev så sjukt proppmätt! Och efteråt åt vi kladdkaka som jag gjort på dan och jag såg ut som en höggravid julgris, haha!
 
I förmiddags var kroppsformen återställd. ;) Idag går jag in i vecka 22, imorgon är det som sagt dags för besök hos barnmorskan igen. Liten gör sig hörd ordentligt mellan varven. Kim fick känna på kvällsgympa deluxe igår kväll när den låg ytligt och sprattlade. Myspys att kunna dela det med honom! <3
 
Nu blir det att glo på Idol, sen sängen!
 
//Maja