Varm dag

Och varma dagar är sköööööönaaaaaa!

Dagen började med att jag fick liv i Kim så jag fick hjälp med vinterhagen. Skarvarna plockades ner, all tråd rullades ihop och alla isolatorer som suttit på träd skruvades loss. Sen gick vi och diskuterade och satte ut stolpar lite löst för att se på ett ungefär hur de nya hagarna kommer bli. Det blir faktiskt bra! Tyvärr måste vi gräva lite på ett ställe för att få till precis som det är meningen, vi får se om det blir i sommar, annars får det bli lite annorlunda bara över vintern. :)

När vi hade svettats klart med den biten tog vi hundarna och for till grabbarna. Perfekt badväder ju! Jag hämtade Balder ur hagen och ledde ner honom till vattnet och lät honom kika lite. Han var så nyfiken och tittade och smakade och plaskade. Så jag ledde helt enkelt i honom! Mirja fick ett utbrott i bilen när hon hörde Balder plaska och tjöt i högan sky... "ORÄTTVIIIIIST!!!"

Balder tyckte det var skönt att bada! :D Goshästen följde med mig ner i vattnet och klampade ut en bra bit! Tyvärr var det dyigt på botten så han sjönk stackaren. Men så jäkla fränt att han genast följde med ut! Jag hade vatten till bröstet så han hade långt upp på sidan! Älskade lilla plutten. <3

Balder fick gå tillbaka till hagen och jag hämtade Kaptenen. Fegis är bara förnamnet... Han vägrade bestämt att blöta fötterna. En gång råkade han av misstag doppa en hov och hoppade genast bakåt! Jäkla fjant... Allt var dessutom farligt i vanlig ordning, hunden, en båt, vassen, Kim, vattnet... Jaja. Tur jag har en riktig pålle! Haha.

När hästarna fått prova var det äntligen hundens tur! Hon fick hoppa efter bollen från den nya bryggan, överlycklig vovva! Hon flöööög och gjorde magplask på magplask. En gång missade hon med frambenen och gjorde jordens dykning, men var ändå precis lika lycklig gången efter. ^^

Hemma fick vi sällskap av Kims bror med flickvän och lilla dotter. När de åkt passade jag på att måla knockbräsorna en gång till och målade lite runt knutarna på carporten också. :) Nu ska vi till nämnda bror och grilla!

/Maja