Lustigt

Har inte bloggat på över en månad - igen! Ändå är det fortfarande många som går in och kikar här enligt besöksmätaren. Kanske måste ta å bli lite duktigare på att uppdatera. ;) Men just nu sitter jag extremt sällan vid datorn. Eftersom bloggappen på telefonen är helt värdelös och kan radera inlägg mitt i allt ibland så är jag så less på den så det blir så sällan att jag ens försöker blogga. Men just nu sitter jag och för över filer till datorn så kanske hinner skriva en rad eller två. ;)
 
Edvin är plötsligt ett halvår gammal... Herregud! Vart i hela friden tog den tiden vägen!? Det är en riktigt glad liten solstråle som bor här hemma och verkligen förgyller vår vardag varje dag. Att sån här kärlek fanns hade jag aldrig trott var möjligt! <3 Det har börjat skrattas riktigt, sådär underbart barnskratt så att man skrattar ännu mer själv.

 
Han har börjat äta mer gröt och vill även smaka på precis allt som vi äter. Honungsmelon är en riktig höjdare, likaså piggelinglass. Har försökt introducera lite välling, mest för att även pappa Kim ska kunna mata lite, och det gick faktiskt över förväntan! Unge herrn har nämligen plötsligt helt självmant bestämt sig för att nappen är en riktigt bra uppfinning igen och efter det har även flaskan börjat fungera! :)

 
Även att bada är en riktig höjdare numera! Han har blivit så stadig i kroppen och kan sitta alldeles själv korta stunder så brukar låta honom plaska med lite leksaker i badet också. Skitkul! Men det är ändå fötterna som är de allra roligaste grejerna för tillfället, dem kan man dra i jättelänge!
 
Planeringen inför hans namngivning pågår för fullt men är rätt så klar ändå. Ska försöka få tid att kika på lokalen innan det är dags så man vet lite mer hur man kan lägga upp det. :)
 
 
 
Den lilla fyrbenta krabaten växer och frodas. Han är en ligist utan dess like med alldeles för snälla vuxna förebilder som tillåter både svans- och mandragning. Det står en islänning här på bete som ska föla nu i månadsskiftet juni/juli, hoppas det kommer ut en vild hingstunge där också så dom kan bråka av sig med varandra... Queenie är fet. Någon som är förvånad? Hon ser nu mer dräktig ut än den dräktiga kompisen... Suck. Hon som var så fin de första veckorna efter fölningen, men sen kom hennes värsta fiende - gräset... Vi kommer verkligen få börja om från ruta ett = hårdbantning. Visserligen för oss båda så vi börjar ju på samma steg iaf, haha.



Nu regnar det och liten sover ute på bron. Låter som att han är halvvaken så ska väl kanske börja avrunda här innan det blir ännu ett opublicerat inlägg. ;)
 
//Maja