Plus på vuxenkontot

Idag blev det mera vuxenpoäng! Duktiga storkillen stod hur snällt som helst när jag klippte även idag. Han stampade en gång när det blåste päls på bakbenen, men annars stor han som ett ljus! <3

 
Det var svårt att få till det helt jämnt, det är ju tusiken nästan omöjligt. :p Men nu provar vi såhär, märker jag att han fortfarande svettas halvt ihjäl kanske jag klipper hela halsen, men nu provar vi såhär först. :)

När han var klar red jag Queenie. En tur till Tandsbyn och tillbaka. Vägen genom skogen var faktiskt helt okej, om än hård bitvis, så jag vände och red samma väg hem. Tog på gramanen, använde den knappt mer än från start. Har man bara fångat hennes uppmärksamhet brukar man kunna släppa den. Hon galopperade på JÄTTEBRA idag. Mycket rund och mjuk med härligt driv. Jag koncentrerade mig lite mer på min egen sits, att ha korta tyglar och ändå inte falla framåt. Det känns så väl att när jag sitter rätt så går hon bättre - inte alls konstigt... Fick till en riktig 10-poängare till avsaktning från vänster galopp direkt till skritt - jag bara gapade! Den var helt perfekt! Några bra från höger också, men nu har vi en perfekt att gå emot hädanefter! ;) Jättefin var hon. Skrittade ganska långt hem för det var hårt och blankis. Lika pigg när vi kom hem som när vi gick. Mirja var med och blev jätteskitig, nackdelen när hon älskar att gå i allt som är smutsigt.

Nu ska jag ladda för jobb ikväll. Kanske åker och handlar en sväng så vi får i oss nån mat också, kan vara en fördel. :) Imorrn kommer Julia!

//Maja