Underbara vinterdag!

Idag går vi in i vecka 36. Det gör vi med strålande vintersol och friska minusgrader - äntligen! <3

Stackars Kim vaknade med feberfrossa så han är hemma idag. Jag har startat dagen typ som vanligt. Ut med hästar och fixa stallet, frukost framför nyhetsmorgon. Läsa lite i Gravid-boken, fika med Ridsport. Sen tog jag och Mirja en timme ute. :) Luncha hästar, skölja ur och fylla vatten i thermobaren, såga ner lite småträd till bävrarna med hovar. Sen gick vi en lååååångsam promenad och slängde soporna. Tur hon kan rusa runt bäst hon vill när matte masar sig fram och försöker att inte halka omkull... Och blir andfådd av att lyfta en fot, typ.

Fina ponnyn i fint motljus genom dimman. :)

En halvtimme senare ute vid vägen, ingen dimma!

Glad vovva. :)

Jag blir så glad i själen av det här vädret! Fluffig snö, minusgrader, vindstilla och sol. Kommer in med rosiga kinder och vädrade lungor. Finns inget bättre! <3 Mer snö och en dagstur på skoter hade jag inte tackat nej till en sån här dag!

Blev inringd chaufför nyss. Ska hjälpa Jonas hämta en bil på släp. Tur man har bästa bilen och rätt körkort. ;) Då blir man av med några timmar till utan att behöva anstränga sig. ^^ 

Fogarna tog rejält stryk igår, vette tusan vad jag gjorde? Kanske var det turen på Maxi? Ingen aning. Men inatt och imorse var det ajaj vill jag lova... Men det blir nog inga lådor byggda idag heller som det verkar. Suck. Hur många veckor kan det ta att bygga ihop en byrå egentligen!?

//Maja