Peptalk

Idag var första dagen jag behövde lite peptalk med mig själv för att pallra mig ut med vagnen. Hade inte ens nåt att skylla på, sovit bra och fint väder så det vore ju tusan om jag hade skippat det. :p

Edvin somnade redan kl 10 så vid halv elva gav vi oss ut. Gick upp till Kloxåsen och vände. Fint där uppe! Hade gärna gått rundan men det brukar alltid vara obevakade lösa hundar där så törs inte gå där med Mirja och vagn. Så vi vände vid skylten istället. :) Det var nollgradigt och vindstilla, helt underbart!


Började blåsa lite på hemvägen så är glad att jag tog mig ut i tid. Var ute och gick drygt en timme, sen sov lilleman ända till halv tre!! Shit! Jag hann göra väldigt mycket, trodde aldrig att han skulle sova så länge, då hade jag tagit en lur jag också. Men å andra sidan blev det mycket gjort istället. Snabeldraken fick en dans, diskbänken ren, två maskiner klara, gardiner bytta i köket, stallet fixat, räkningar betalade, slösurf och tv-tittande... Jag hann bli riktigt rastlös innan han till slut vaknade. :p Magen har hittills skött sig som den ska så vi håller tummarna att han får må bra!

Igår kväll blev det bad för unge herrn! :) Han verkade tycka att det var riktigt skönt! Alldeles lugn hela tiden. :) Efteråt fick han vädra rumpan lite på soffan och sen ligga i blöja på fårskinnet. :) Mysigt värre! <3


De där ögonen drunknar jag i flera gånger varje dag <3 <3 <3 Älskade hjärtat vad du förgyller mitt liv! 

Natten blev så bra! Han somnade redan vid nio, sov till halv två och sen till halv fem. Så jag borde ju varit pigg och utsövd imorse kan man tycka men nja. :p Och efter dagens bravader är jag inte direkt piggare. ;) Hoppas nu på ännu en bra natt!

//Maja