Happy new year!

Idag har vi åkt runt lite för att hämta en motionscykel hos Kims pappa, den är nu monterad i vardagsrummet, tjoho! Vi letade efter Kims skidor också men hittade dom inte. :(

Sen drog vi vidare för ett stopp hos Erik! Hans föräldrar är så söta, speciellt hans mamma. Hon hade bakat en kladdkaka med lakrits som vi fick med oss hem, hur underbart är inte det!? Snacka om kvällens efterrätt! Dessutom fick vi låna ett par skidor med pjäxor av dem, plus att Erik tog med sig sitt par. Så när vi landade här hemma bytte vi om och stack ut en sväng! Jag på Prinsen, Kim bakom Mirja och Erik hankade sig fram på skidor. ;) I början förstod inte Mirja alls utan stannade upp så fort repet tog emot, eller så försökte hon hoppa ut i djupsnön för att komma ut på vägen till mig, de åkte skidor på skoterspåret längs vägen. Men efter ett tag gick det riktigt bra! Hon tyckte det var så kul! Kim och Erik bytte så Erik fick draghjälp, vilket båda pojkarna var överens om gjorde det hela myyyycket lättare. På hemvägen galopperade jag bredvid spåret och gisses amalia vad fröken rottweiler tog i! Hon sprang som ett streck med Erik bakom sig, han behövde inte staka eller nånting, bara kröp ihop och följde med! Halvvägs hem bytte dom igen också fick Kim åka fort, återigen tog vovve i så hon bara sprudlade och sprang ikapp med hästen.
Hemma igen var hon inte ett dugg trött, hon hade nog kunnat springa tio gånger längre, Prinsen också som inte alls tyckte vi var klara. :p Synd att man inte kan rida längs spåret, det går som inte så bra att åka skidor på vägen. :/ Imorrn ska vi ut med häst och madrass! Pojkarna ska få åka bakom äkta hästkrafter. ;)

Kvällen blir nog helbra! Lite dricka, älggryta (som jag provar göra för allra första gången), kladdkaka och spela! Wonderful!

Vill passa på att sammanfatta året lite också. Det känns mestadels som om det gått åt fanders, men jag avslutar ändå på toppen av kullen och hoppas att jag får stanna där LÄNGE. Balder är underbar, även fast han aldrig någonsin kommer toppa Koronn. Att han inte ens fick bli 18 månader gammal är fortfarande helt ofattbart. Min älskade ängel. :'( <3 Jag kan skriva jättelångt om saknaden efter min vackra svarta, men vad hjälper väl det... Jag får istället glädja mig åt en underbar liten nordis, en tvättäkta häst, en fantastisk Kapten som skött sig exemplariskt hela året, och en Prins som visat mig tjusningen med körning. Jag hoppas att fina farbror får stanna hos mig ytterligare ett år som den fantastiska läromästare han är! <3
Det nya året kommer bjuda på många möjligheter. Kaptenen ska tränas inför treårstest, Balder ska köras in, Prinsen ska få följa med på kurs i brukskörning, Mirja ska lära sig springa med skidor, JAG ska komma i kondition, en lösdrift ska byggas, mina fina planteringar ska få fart, graven ska ordnas till och få en fin sten... Jag har så mycket planer!


Till sist:


Ha ett bra 2013 allihop!

//Maja