Fyra månader

En månad sen sista inlägget. Hoppsan! Jag har tänkt blogga flera gånger men inte orkat. I vanlig ordning väntar jag för länge så det till sist finns för mycket att berätta och jag inte orkar.

Här har unge herrn hunnit bli hela fyra månader. Vart den tiden försvann vette gudarna... Älskade lilla pyret utvecklas mer och mer för varje dag. Han pratar och flinar och försöker skratta, han försöker greppa leksaker och vill mest bara stå upp hela tiden. Jag kan drunkna i hans ögon från morgon till kväll, när han pratar och gurglar sådär galet gulligt som bara bebisar kan stannar liksom tiden och man bara finns. <3

Han hatar att ligga på mage, har alltid gjort. Nu har han börjat vända sig till rygg och så fort man lägger honom på mage tippar han åt sidan, då kan det bli såhär!


Vi har börjat gå på babysim, första gången var förra veckan. Mamma följde med vilket var väldigt skönt. Men imorrn är jag själv och är redan nervös! Typiskt mig... Har redan packat iordning alla väskor som måste med, bäst att göra det när man fortfarande har huvet med sig. :p


Queenie har gått 335 dygn idag vilket räknas som fullgången dräktighet. Hon har dock gått 11 månader på fredag så jag räknar att tiden går ut då. :) Jag misstänker att hon går över uppåt en vecka men man vet aldrig. Eftersom det är första fölet håller jag extra koll redan nu även fast jag inte tycker att hon är klar för fölning än. Inatt ställde jag klockan varje timme och kollade henne men det verkade lugnt.
Idag fick hon flytta till en ny hage nere på lägdan så att hon får vara mer ifred och hinner gå in sig i nya hagen innan fölis ska vara med. :) Hon blev så nöjd!

Bjuder på en bild på henne från i måndags.


Tjockismagen <3

//Maja