Vaccination + vargtänder, check!

Idag kom veterinären på besök!

Hon gav först Koronn vaccinationskit mot rubbet, dvs stelkramp, influensa och botulism. Sen plockade vi ut vargtänder på Kaptenen - skönt att ha det gjort! En av dem satt riktigt ordentligt med en rot som var stoooor! Men nu är det väck! Resten av tänderna såg också bra ut, hon slipade ner ett par kanter bara. :) Så nu är vi fit for training om ett par veckor när snön lagt sig! :D
Sen upptäckte vi att både jag och vet gjort fel med Kaptenens vaccinationer. Så nu måste han grundas om med influensavaccinet, det andra var klart och i ordning. Men surt ändå! Positivt dock att det blir lätt att komma ihåg eftersom att han och Koronn iom det får samtidigt även fortsättningsvis! :)

Mia var här också och spelade en omgång gin rummy. :)


Igår kom Emma hit och förgyllde min dag. Hon fotade mig och Kandi på lägdan, det blev sjukt fina bilder, vi har valt ut ett par stycken som hon ska leka lite med i färger och så också. Härligt! Jag blev supernöjd med bilderna! Kandi var för en gångs skull lite mysig och vi fick ett par jättefina kort. Det är den bästa hästen i världen, min once-in-a-lifetime-häst och hon är det bästa som någonsin stått på denna jord.


Imorrn blir det jobb.

//Maja