Kissekattbus

Jaha, vad bra det gick att uppdatera. Ingen mening att försöka skriva om allt som händer, men lite kan jag skriva. 
 
I tisdags var det hit en tjej och provred Kaptenen, han skötte sig som vanligt helt perfekt. Fortfarande trött av värme, pälssättning och lite växtpåverkad fortfarande. Men det går åt rätt håll iaf. Han är så himla snäll min vackra guldhäst, spelar ingen roll vem som pysslar eller rider, precis lika snäll ändå! Vi red en tur på ca en timme, det var helt fantastiskt höstväder, men varmt åt hästarna som redan börjat sätta ordentligt med päls. Kaptenen bjöd sin ryttare på precis det där som får en att sväva på moln, extremt underbar ridkänsla. Han har så galet mycket i sig men orkar såklart inte bära upp sig så fint mer än några steg åt gången, men de få stegen är helt sjuka! Jag tyckte väldigt mycket om tjejen som var här. Hon bor i Jämtland och vi delade samma uppfattning om unghästar och hästhantering över lag. Så för min del skulle jag gladeligen släppa honom dit, han skulle få det så bra! Nu får vi vänta och se bara. :) Bild från turen! 
 
 
Sen är den stora nyheten att de två små katterna från Kims lillasyster anlände förra fredagen. :) Eskil blev alldeles överlycklig och de tre är som syskon allihop. De leker, äter och sover tillsammans. Det blev väldigt bra tid för dem, Eskil har visat huset med alla dess gömslen och vrår, och de betydligt modigare små fluffarna har visat Eskil att hundar är ofarliga. :) Nu har de fått börja gå ut också! Eskil är en fegis. Trots att han är född utomhus så tordes han knappt gå utanför bron innan de andra två kom hit. De är mycket tryggare och har helt klart haft stor nytta av varandra. De sprang ut direkt och började utforska runt huset, det tog ett tag innan Eskil vågade gå efter, men nu är de lika tokiga alla tre! :)
 
Har haft lite svårt med namnen på dem, jag kallade Eskil för Seke i början vilket ju blev lite fel... Men nu börjar Eskil sitta, så det verkar fortsätta vara en Eskil! Den lilla svarta vi fick hem har tidigare kallats Albin, men nja. Vi får se... Och den grå är väldigt odöpt. Jag kallas dem för Plutten och Matvraket. Den svarta är nämligen minst och den grå äter konstant allt han hittar! 
 
Bjuder på en massa olika bilder på småttingarna. :) Idag var jag ute och tog kort på dem med riktiga kameran men de har jag inte lagt in i datorn än. Så ni får nöja er med mobilbilder! 
 
Eskil dödar Mirjas säng... 
 
Nyanlända. :) 
 
Eftersom sängen var trasig så vände jag den uppochner, katterna tog över den! 
 
Syskonkärlek! 
 
Lilla katträdet är poppis. :) 
 
Alla samtidigt! 
 
 
Lilla svarta kissen bäddade ner sig med Melvin. :p
 
Stilstudie... Hundarnas vattenskål är roligare än deras egen!
 
Utomhusbus! 
 
 
 
De älskade att leka bland bärbuskarna. ^^\Tog in dem när det började bli kallt, vill inte stänga ut dem än så dörren har stått öppen, men det blir snabbt kallt när solen försvinner. :) 
 
Jag och Kim har städat upp ute idag, förberett lite för vintern kan man säga. Kommer fortsätta imorrn, blir så bra så! :) Bland annat har vi lagt brädorna där dom ska vara, staplat ordentligt! Här är en fin bild från när Kim backade ner traktorvagnen, är det detta som kallas punka? 
 
Nu ska jag vänta vidare på Peppe, sen ska jag till stan och Kim som är där med ett par kompisar. Privatchaffis jag! ;) 
 
//Maja