Magbild v.31

Igår var det alltså dags för besök hos barnmorskan igen. Dessförinnan hann jag och vovvan med att gå på promenad i det kusliga höstvädret. Tog oss upp till jobbet, agerade lunchsällskap och traskade hemåt igen. Det lär nog kunna bli så några dagar i veckan framöver skulle jag tro. ;)
 
Hos barnmorskan började jag som vanligt med den fasansfulla vågen. Men den var hyfsat snäll den här gången, ett kg upp på drygt två veckor. Lite mer lagom än ett kg/vecka. :p Behövde inte ta några blodprover utan kollade bara blodtryck, mätte magen och lyssnade på liten. :) Allt såg bra ut! Följer kurvan precis rätt, liten sparkade henne två gånger och hjärtat lät finfint. <3 Jag berättade om den bokade kursen på kvällen och blev väldigt förvånad när hon inte hade en susning om vare sig vad det var för kurs eller vem ledaren var... Då blev jag faktiskt rätt misstänksam. På ett så pass litet ställe som Östersund känns det mycket märkligt att inte barnmorskorna skulle veta om vad det finns i kurs-väg för gravida. Såp jag drog faktiskt öronen åt mig och avbokade kursen. Hon skulle ta reda på vem och vad det var för nåt till nästa gång vi ses, och är det lika vettigt som det verkar så hinner vi gå den ändå i december. :) Då har vi dessutom hunnit med föräldrautbildningen och informationsträffen på sjukhuset, så då har man lite mer på fötterna och kan hellre känna om det är värt att lägga ut 700 kronor extra eller inte. Som Kim sa, hade det handlat om ett par-tre hundra så hade man ju kunnat chansa och gå ändå, men 700 är ändå rätt mycket pengar.

Så vi for på Daffys och åt en varsin sallad innan vi for hemåt helt enkelt. Jag blev lite besviken när han var mer vuxen än mig och inte ville åka in till Coop i Lillänge för att köpa godis (som enligt reklambladet var på himla bra extrapris) utan istället for till Ica i Fåker. Men jag blev minst lika glad när vi upptäckte att det var samma extrapris där! :D Yey! Länge sen jag köpe så mycket godis, haha. Men jag äter bara tre bitar, sen är jag less. Så en påse räcker rätt länge. ;)

Bjuder på veckans magbild, idag på v. 30+4. :)


Idag blev det som planerat hopsläpp av fröknarna. Erica kom runt tio och vi öppnade helt enkelt bara upp mellan hagarna. Det blev faktiskt knappt ens en sur min, bara glada hopp och skutt och lite busrundor. Queenie var uppenbart nöjd över att kunna rulla sig i sin favoritlera och springa runt igen. :) De nosade på varandra helt utan att skrika också, coolt värre! De sparkade åt varann en gång lite senare, men det var mest som en markering, ingen idioti som tidigare. Så jag hoppas att det får fortsätta vara lika lugnt nu framöver. :) Återstår att se hur det går när jag kommer ut och ska ge dem lunch nu strax...

Sen bär det av till jobbet igen för att inleda sista jobbhelgen. Lite vemodigt men samtidigt skönt. Jag orkar så mycket mer på kvällarna när jag varit ledig på dagen, knepigt nog. Hehe...

//Maja