Dagen i bilder

Ja, iaf på hemmaplan. Kissekatt gör stora framsteg och blir tuffare och tuffare hela tiden. :) Han börjar så smått acceptera hundarnas närvaro (de är såklart superintresserade och följer varenda rörelse) och har slutat fräsa så fort de tittar på honom. Melvin är jättejätteglad men blir lite överexalterad och ska hjälpa oss att vara barnvakt och då blir han oavsiktligt våldsam. Som när vi sa enkelt "nej" till Eskil när han höll på att leka med en blomma, då var Melvin där på nolltid och skulle tala om för kisse att det var fel. Tyvärr blir han lite för burdus så vi får hålla honom under uppsikt hela tiden. Mirja är också jättenyfiken men på ett mildare sätt. Hon kommer fram och sitter/ligger och tittar på honom och om han piper börjar hon gnälla och försöker nå fram. ^^ Han är heller inte lika skeptisk mot stora rottisen som han är mot lilla terriern. Klok kisse! :) 
 
Han har varit väldigt lekfull idag, äter och går på låda och gosar, duktig! Vi curlar honom lite fortfarande och bär honom till mat- och toastationen nån gång ibland för att undvika olyckor. Dumt om han sitter på soffan (nya favoritstället) och inte törs gå till lådan. Han är dock väldigt mycket tuffare bara idag så, så kul! :) 
 
Vi åkte en snabb sväng till Dollar i Svensta för att köpa kattleksaker, helt värdelöst utbud. Sportringen var stängt och på Ica fanns bara ett par bollar. Tråååååååk! Blir väl Djurmagazinet istället. Eskil uppskattade ändå de få leksaker vi hittade och har lekt massor! :) Han börjar bli trygg med oss också och kommer fram direkt och vill vara med när vi sätter oss i soffan. :) Blir mycket soffhäng nu för att ge honom lite extra attention. :) 
 
I övrigt har jag jobbat och ridit. Gått bra både och, men en viss ponny är sjukt pigg och efter uppvärmningen vet hon inte vad avslappnad skritt betyder... Hon känns dock väldigt fräsch och fin, ska bli kul att komma igång ordentligt! På tisdag är det hoppträning och på söndag ska vi iväg och prova dressyrsadlar! Wiie! 
 
Också lite bilder! 
 
Eskil igår, sov på min axel så jag ville inte kliva upp! 
 
Eskil idag, sover mot Kim! 
 
Och busar! 
 
 
Gjorde jättegod thaigryta till middag, med hemmaodlade ärtskidor och morötter i! 
 
Reflexerna åkte på när jag red, tur var väl det för det var mörkt när vi kom hem! Måste fixa reflexer till vovvan också... 
 
Imorrn ny vecka, ny månad. September! Hösten har officiellt börjat! 
 
//Maja