Tjoho

Lördag: Tolka med Emma, underbart! Emma tyckte också att Prinsen utvecklats enormt, duktig påwnie! <3

Söndag: Lasta nordisarna och åka till Svensta för löshoppning, båda skötte sig fantastiskt och jag var så galet nöjd och stolt! underbara fluffisar! <3

Idag: Kaptenen var en åsna blandat med sengångare. Snäll i stallet, en halvtimme att lasta. Snäll på kliniken (troligen ingen senskada, mest troligt en svullnad mellan senorna, ingen hälta alls och inte öm - dvs precis som jag redan visste. Vet sa att det vore slöseri med pengar att ultraljuda så vi skippade det. Nu vila en månad med hagvistelse och lite skrittmotion.). Sen tog det över en timme att få in kräket på hemvägen. Han har kommit på att han kan gå på sidan av transporten, plus att han efter nästan fem veckos sammanhängande vila nu är så jäkla bulig och bänglig och OUPPFOSTRAD att han helt enkelt tror att han kan gå dit han behagar. Han vänder på huvudet och den stackaren som håller i grimskaftet flyger genom hela transporten, man har inte en suck att stå emot. Så hans månadslånga vila kommer bestå i att köpa en repgrimma och träna lastning varenda jävla lediga dag. Jäkla pruttåsna.

Såklart är jag glad att han inte var skadad, jag är bara så LESS på att han ska vara en sån buffel. Nu ska han få ledarskapsträning vill jag lova. Skrittmotion var det ju, då kan han lika gärna få använda sin lilla ärthjärna lite också. Om han dessutom faktiskt skulle lära sig nåt av det är det ju en enorm bonus! Suck. Alltid kul att bråka med hästar, not. Han är ju en ängel i stallet och i vardagshantering. Men när det kommer till lastning blir han en ful kamel som tror att han kan bestämma. Morr.

Mer idag: Nordisarna var underbara. Balder fick gå bredvid Prinsen på vänster sida och vi tog samma väg som i fredags. Lilleman skötte sig strålande och skiter numera fullständigt i att han råkar ta i skaklar åt höger och vänster. Så länge han får busa och gå fortare och titta sig omkring är han nöjd, duktig plutt! En liten kort film från idag finns här: http://www.youtube.com/watch?v=Y9aSSpe4ksI&feature=youtu.be

Imorrn blev jag inkallad på jobb, blir kvar tills på onsdag kl 12, yeey. På torsdag har vi besiktning för audin, hoppas fina lila går igenom!

//Maja