Härlig helg

I helgen har vår lille prins sluppit magknip helt! Så vansinnigt skönt! Håller alla tummar för att det är en trend som tänker hålla i sig.
 
Han bjuder mer och mer på bländande leenden och är väldigt med och vill titta på allt omkring sig. Stora killen! :) Men tar man fram mobilen och vill ta kort blir han kameraskygg och vill inte alls flina. :p
 
Igår var det årsmöte med FNH som jag skulle vara med på så vi for till stan vid ett. Passade på att köpa ett par amningströjor och ett par mössor till Edvin. :) Sen lämnade jag mina pojkar i Torvalla hos Fia och Johan medan jag for på mötet. Det är verkligen jobbigt att vara iväg utan honom... Men som det lät hade det gått bra! Tydligen gillade han inte alls att Fia höll i honom men var alldeles lugn hos Kim. Så skönt att han är trygg med pappa!
 
Påklädd för hemfärd! Mössan har min moster gjort. :)
 
Hemma passade vi på att föreviga vår plutt med hand- och fotavtryck. Det ska nu skickas iväg för att tillverkas en läcker tavla!
 
 
På kvällen myste jag lite i stallet med fröken tjockis. Hon låter mig känna på magen fast hon tydligt inte är vidare förtjust i det. Men när jag skulle ta bort lite smuts från juvret kom den sovande draken fram och hon gav mig ett ordentligt bett i sidan! Hoppsan! :p Har börjat fyllas på lite ödem framför och på sidan så det är väl möjligt att det är lite känsligare nu. Hoppas hon begraver draken när det är dags för fölis att dia!
 
Idag låter det som att det ska bli pangväder så kanske vi tar oss ut på promenad. :) Nu ska jag försöka ta en tupplur medan liten sover fm. ^^ 
 
//Maja