Sveriges bästa hästar

Jag vaknade till slut. ^^ Gav mig ut med vovva och ponny på barbackatur. Bytte tillbaka till det lilla tränsbettet igen och vips var hon hur nöjd som helst igen, hon har väldigt starka åsikter lilla damen... Bara en liten sväng ut, sen pulsade vi djupsnö kanske 10-15 minuter innan vi jobbade lite dressyr på banan. Ååååh vad hon blev fin! Har läst lite tips på övningar på en nät-tidning, bland annat denna: http://www.hippson.se/ridovningar/rid-flugan-med-hanchen-ressle.htm Den gjorde vi idag! Väldigt nyttig övning som gav oväntat bra resultat! Queenie blev helt loss genom kroppen och så lösgjord så jag har aldrig suttit på nån så mjuk häst nån gång. Började i skritt och sen i trav. Hon blev så himla lyhörd så jag provade till och med göra en öppna i galopp i hennes lätta varv, det är fortfarande överkurs för henne åt vänster. Det gick faktiskt jättebra! Åh så glad jag blev! Fantastiskt fin var hon!

När jag ändå var på topp släppte jag in vovvan, slängde på mig säkerhetsvästen och tog in Kaptenen. Nu hade han vilat en vecka och var väldigt pigg och glad! Tänkte först rida ut en sväng, men mötte grannen som skulle ut och köra den vägen jag ville rida så då vände jag. Tokladdad häst som tyckte det var jätteintressant att stå och vänta medan matte och granne pratade. Not. ;) Han började faktiskt bråka och lätta lite efter några minuter så då sade vi hejdå och gick hem. Red lite på banan hemma, första gången jag rider honom mer dressyraktigt, och jääääävlar vad fin han var! <3 Han gick hur bra som helst, lätt och mjuk och framåt och helt underbar på alla plan! Han har verkligen lossnat nu, en liten minivila gjorde gott för både kropp och knopp.

Jag önskar att jag hade haft nån som filmat eller fotat idag för båda två gick så sjukt bra! Det om något är verkligen lyckopiller! <3

Gammal bild från sadelutprovning, min fina röda <3
 
Nu väntar jag på min underbara sambo, är hungrig som satan nu. Tvättmaskinen pockar på uppmärksamhet så jag går väl till den då så länge. ^^ Ikväll blir det jobb!

//Maja