Iskall kvällstur!

Jag och Prinsen trotsade minusgrader och snålblåst och tog oss en sen tur. :) Eller ja, sen och sen, halv fyra red jag iväg, men det höll på att bli mörkt så det kändes sent. :p I stallet höll det på att gå åt pipan med nån ridtur, hittade ju inga reflexer! Men längst ner i ryktlådan hittade jag mina borttappade benreflexer, haha... Så himla typiskt mig!

Blev hur som helst en timmes tur. Jag hade bestämt mig för vart vi skulle gå och tur var nog det, annars hade jag ångrat mig och vänt vid brevlådan. :p Travade nästan hela rundan i bara arbetstempo. Prinsen var jättetaggad i början men sen blev det segt. Han var dock nästan inte alls svettig när vi kom hem igen vilket var skönt. :) Jag tog sadel för att träna mig själv. Jag har ju lyckats få rätt bra balans med all barbackaridning, men nu när det är sadelridning på Kaptenen kanske jag skulle haft lite benmuskler och stigbygel-balans också. ;) Haha! Stod mycket i lätt sits och red lätt. Balansen är inte alls så fasligt dålig som jag trodde, men det kan ju såklart bli bättre. ^^

Väl hemma i stallet skämde jag bort mys-farbror med en massa morötter innan han fick gå ut igen.

Resten av dagen har jag mest ägnat åt städning. Mariana med hennes toksöta unge Joel (tänk om alla ungar kunde vara som han!) kom förbi så jag fick äntligen en anledning att städa. ;) Nu är det ju riktigt fint här hemma! Bara alla kartonger efter bordet som ska väck. Det var mysigt med lite påhälsning. :) Vi drack kaffe och skrattade gott åt Joels påhitt. Joel lekte dragkamp med Melvin och när vi var ute hade han buskul med Mirja. ^^ De sprang omkring med glada skutt och kastade snö på varann. :p Mariana tog med lokselen och ska prova den på sitt sto. Tack för titten, kom snart tillbaka! Eller om ett år till kanske? ;) Haha.

Imorrn ska jag jobba igen, känns segt, hade gärna varit hemma i helgen. Larsson är här också. På söndag vette tusan vad som händer. Skulle egentligen ha åkt och hämtat vagnen och slåttermaskinen innan de blir för kallt och för mycket snö.

Satt och funderade lite över lilla hästen som ska komma hem hit, jag tyckte det skulle bli så kul att se hans min när han fick se snö, sen kom jag på att dom kanske har snö där nere också. :p Typiskt! Ska bli så kul att få åka och hämta honom! Vilken det blir är fortfarande oklart, men iiih!

//Maja