Knak

Idag var jag till kiropraktorn igen. Knaaaaaaaaaaaaak, kraaaaaaaaaaaas och lite så ja. Ouch vad mycket som satt fast... Ändå var det ju bara tre veckor sen sist. Men nu ska jag träffa sjukgymnasten nästa gång och få lite mer tips om övningar så jag inte snedbelastar så förbannat. :)

Efter knaket for jag runt lite med Mia. :) Jysk och Hööks och typ alla butiker på Lillänge. :p Jag inhandlade tävlingskläder, vilket jag nog aldrig hade trott att jag skulle göra igen. :o En ursnygg marinblå kavaj, ett par vita ridbyxor och ett vitt schabrak. :) Och det toppades ikväll med att anmäla mig till dressyrtävlingen i Ånge den 3/5! :o Ojoj! Vad månne detta bliva! Är ju redan nervös ju, haha!

Eftersom jag skulle ta det piano efter behandlingen så blev det inga hästar motionerade - tråååååk.

Imorrn blir det en tur till Svenstavik med pållarna. Lite hastigt och lustigt bestämdes det nyss att båda får följa med. Erica ska hjälpa mig lite från marken med Kaptenen så jag får lite driv i honom, ska försöka rigga mobilen och filma igen. Sen blir det dressyrpass med fröken ponny, ska rida igenom lite delar ur programmet, framför allt det tråkigaste - inridning och halt hälsning. Det låter som det lättaste men det är fanimej svårast av allt att bara rida RAKT. Sen är det ju hyfsat svårt att bara komma ihåg programmet också. :p

Nu ska pållarna få komma in, blir tidig morgon imorrn om jag ska hinna med allting. Erica kommer halv nio och då ska transporten vara klar, grejerna packade och hästarna klara att kliva på. Bara å jobba!

//Maja